Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrenci ve öğretmenleri proje ortağı oldukları; İspanya Cullera Belediyes’inin Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Gastronomia K220 Erasmus+ projesi kapsamında 25 - 26 Mart 2024 tarihlerinde Fransa -Corsica-Ajaccio kentinde proje faaliyetlerini gerçekleştirdiler. Hareketlilikte Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri Ajaccio kentinde Okul Müdürü Adem ÇALİK gözetiminde, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmenleri Emel Uzun ERDAL, Pınar ERBAY, İngilizce öğretmeni Necmettin TOPRAK, ayrıca yabancı katılımcı Teknik Öğretmen ve yöneticiler eşliğinde kendi seviyelerdeki akranlarıyla birlikte uygulama atölyesinde ortak çalışmalar gerçekleştirdiler. Bu çalışmalar sayesinde öğrencilerimiz kendi tekniklerini sergileyerek, yabancı bir okulda uygulanan teknikleri yerinde gözlemleme ve öğrenme fırsatı buldular.