KARAMÜRSEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖNEM PROJESİ ÖNEMLİ DEĞERLERİMİZ VAR FAALİYETİ

KARAMÜRSEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

ÖNEM PROJESİ ÖNEMLİ DEĞERLERİMİZ VAR FAALİYETİ

Önem projesi kapsamında projede yer alan öğrencilerimiz ile beraber "Önemli Değerlerimiz Var" faaliyeti gerçekleştirildi. Projeden sorumlu Müdür Yardımcısı Erol Yavuz ve Okul Rehber Ögretmeni Derya Bal'ın planlaması ve katılımıyla projede yer alan öğrencilerimiz ile beraber Karamürsel İlçe Halk Kütüphanesi ziyareti gerçekleştirildi. Çocuklarımızın ülkemizin milli ve manevi değerlerine uygun ortam hazırlamak,öğrencilere batıl,yanlış inanç,gelenek ve uygulamalar yerine doğru bilgilerin verilmesi,korku kültürü yerine sevgi aşılanması amacıyla okuyan sorgulayan gençler olmaları amacı ile kütüphane ziyareti yapıldı. Kitap okuma alışkanlığı kazanmanın kendilerine yapabilecekleri en büyük yatırım olduğu konusunda bilgilendirme yapıldı. Kütüphanenin işleyişi,kitap alma kuralları gibi konularda sorumlu kişilerden bilgi alındı. Projede yer alan öğrencilerimiz ile beraber kaliteli bir etkinlik gerçekleştirildi. Projede yer alan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

25-04-202425-04-202425-04-202425-04-202425-04-2024

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 22:57 - Görüntülenme: 36