Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ( TAŞFED ) ve Tuzla Belediyesi işbirliği ile 13 - 14- 15 - 16  Aralık 2023 tarihlerinde düzenlenen 20. ULUSLARARASI İSTANBUL MUTFAK GÜNLERİnde düzenlenen yemek yarışmalarında KARAMÜRSEL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ ALANIöğrencileri çok güzel başarılar elde ederek çeşitli ödüller kazanmışlardır.

Lise Düzeyi Okulları Ana Yemek Yarışması Kategorisinde;

ALTIN MADALYA :  Alper DANIŞ, Enes TAŞÇI, İrem KARAKUŞ, Arda ÇETİNTAŞ, Muhammet Enes SAKA

GÜMÜŞ MADALYA : Enes DOĞRUL, Kerem KARACAN, Rabia GÜLTEKİN, Nigar GAZ,

Ecenur ERDOĞAN, Efecan ÖZGENÇ

BRONZ MADALYA : İlyas Emirhan YILMAZ, Yusuf ELBİSTAN, Kerem ÖZEN, Yusuf AKKIR

Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Balık Kategorisinde;

ALTIN MADALYA : Hasan Ali AKYILDIZ, Ecenur ERDOĞAN, Yusuf ELBİSTAN

BRONZ MADALYA : Efsa MORGİL, Ömer Faruk ALBAYRAK

Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Makarna Yarışması Kategorisinde;

GÜMÜŞ MADALYA : Sahra DİRİK

BRONZ MADALYA : Erva PÖKE

Lise Düzeyi Okulları Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı Tabağı Yarışması Kategorisinde;

ALTIN MADALYA : Ceren BAYRAKTAR, Eyüp Can ALICI, İlyas Emirhan YILMAZ, Yusuf ELBİSTAN

GÜMÜŞ MADALYA : Ecenur ERDOĞAN

Lisesi Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması Kategorisinde;

ALTIN MADALYA : Kerem ÖZEN, Sahra DİRİK, Aysima BACAK

Yılın En İyi Lisesi Ekip Yarışması Kategorisinde;

ALTIN MADALYA : Efecan ÖZGENÇ, İlyas Emirhan YILMAZ, Eren GÜNYEŞİL

Maddi ve manevi desteklerinden Karamürsel Belediye Başkanı Sayın İsmail YILDIRIM’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat ÇAKIR’a, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Mehmet KORKMAZER’eKaramürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Adem ÇALİK’e, Okul Müdür Yardımcısı Saniye ÖZTÜRK’e ve vermiş oldukları özveri ve emeklerinden dolayı Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alan Öğretmenleri Emel UZUN ERDAL ve Pınar ERBAY’ a teşekkür ederiz. Ayrıca hiçbir zaman bizden desteklerini esirgemeyen Okul Aile Birliği Üyeleri Şermin YILMAZ ve Nigar ÖZEN hanımefendilere de can - ı gönülden teşekkür ederiz.

19-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-202419-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 17:07 - Görüntülenme: 23